Financiering

Aangezien wij al decennia in het vak zitten, snappen wij ook dat de aanschaf van een nieuwe auto een aardige investering kan zijn. Daarom bieden wij als extra service hulp met de financiering van uw nieuwe auto. U krijgt de auto direct door middel van een tijdelijke leaseovereenkomst. Bij andere dealers krijgt u uw auto pas na het volledig afbetalen van uw financiering. Tevens hanteren wij een relatief lage rentevoet. Bij ons staat een goede band met u namelijk hoog in het vaandel. De hoogte van uw lening is natuurlijk afhankelijk van het beoogde bedrag wat u voor uw auto wil betalen. In principe heeft elke lening een looptijd van 60 maanden (5 jaar). Per maand betaalt u een van te voren bepaald termijnbedrag die aangepast is op uw situatie. Het is bij ons ook mogelijk om, zonder bijbetaling, extra af te lossen. Wij zullen ook met u in gesprek gaan over het gewenste bedrag, de termijnduur en uw termijnbedrag. Indien uw financiële situatie ons niet voldoende zekerheid geeft over het feit of u de lening terug kunt betalen, kunnen wij u helaas niet helpen aan een lening ter financiering van uw nieuwe auto. Echter kunnen wij u wel verder helpen met het uitzoeken en testen van uw nieuwe auto.

auto op afbetaling

Autoverzekering

Bij de aanschaf van een nieuwe auto hoort natuurlijk ook het regelen van een autoverzekering. Indien u schade maakt of krijgt, kunt u hier dan mogelijk de schade claimen. U heeft standaard een WA-verzekering nodig. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering verzekert u tegen schade aan anderen. Deze verzekering vergoedt dus blikschade bij de ander, maar niet bij uzelf. Indien u een nieuwe auto aanschaft die minimaal 10 jaar oud is, raden wij u aan alleen deze WA-verzekering af te sluiten. Als uw nieuw aangeschafte auto tussen de 6 en 10 jaar oud is, is ons advies om een WA+- verzekering af te sluiten, deze staat ook bekend als een beperkt casco. Alleen schade door eigen toedoen en schade door vandalisme worden dan standaard niet vergoed door de verzekering. Indien uw nieuwe auto jonger is dan 5 jaar, dan is het advies om uw voertuig allrisk (volledig casco) te verzekeren. U bent dan in principe verzekerd voor alles wat er met uw auto kan gebeuren.

autoverzekering hulp

Leasen

Wij verkopen niet alleen auto’s, u kunt bij ons namelijk ook auto’s leasen. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Indien u zakelijk bij ons wenst te leasen, zorgen wij ook voor de verzending van facturen naar het bedrijf waar u werkzaam bent. In dat geval heeft u financial lease nodig. U profiteert dan ook van fiscale voordelen. De auto komt dan bij u op de balans te staan, waardoor u economisch gezien zelf eigenaar bent (of het bedrijf waar u werkt de eigenaar is) van de auto. U heeft ook de mogelijkheid van een investeringsaftrek en mogelijkheid voor een aanbetaling. Dit is dus ideaal voor een leaseauto voor bedrijven. Bent u particulier? Dan heeft u keuze uit Operational Lease of Private Lease.

auto leasen