Elke auto die bij ons verkocht wordt voldoet aan de BOVAG eisen en is door ons al officieel APK gekeurd, zodat u gegarandeerd direct weg kunt rijden met uw nieuwe auto. Tevens bieden wij ook een inruildeal indien u uw auto bij ons ruilt. Wij bieden u marktconforme prijzen voor uw oude auto. Bij het inruilen verzorgen wij gratis het rijklaar maken van uw auto. Geen tijd om uw auto op te komen halen? Dat is bij Autocentrum van de Ven geen probleem. Wij kunnen uw auto (tegen betaling) bij uw thuis afleveren! De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afstand vanaf ons filiaal. Indien u al langer klant bij ons bent bij onze poetsafdeling, krijgt u gratis accessoires bij de aankoop van een nieuwe auto. Des te langer u klant bent, des te meer accessoires u van ons krijgt. Tevens krijgt u ook standaard rond de winterperiode een wisseling van de zomerbanden naar de winterbanden.  De banden krijgt u van ons, wij rekenen alleen de arbeidskosten voor het verwisselen van de banden.

Wij beschikken over een deskundig team die u altijd om advies kunt vragen. Zo kunnen wij samen met u uw droomauto vinden. Zoekt u een auto die wij op dat moment niet hebben? Geen probleem, deze kunnen wij bij onze partner dealers hoogstwaarschijnlijk voor u regelen. Dit doen wij vrijblijvend voor u als klant. Ons team heeft al jarenlange ervaring met het regelen van goede verkopen van auto’s. Zij kunnen voor u de perfecte auto vinden die voldoet aan al uw wensen. Stationwagons, hatchbacks, pick-ups, noem maar op en wij kunnen het u leveren. Al onze voertuigen worden geleverd met een volle tank en een gratis luchtverfrisser van de zaak. Benieuwd naar ons aanbod? Kom dan vooral even langs om rond te kijken. U bent gedurende de openingstijden altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij onze occasions.

Teven hebben wij nog een groot aanbod aan andere diensten. Wij verkopen niet alleen auto’s, maar repareren en keuren deze ook. In onze werkplaats kunt u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK), een winter- en zomercheck en voor het kleinere reparatie en onderhoud, voornamelijk aan motoren van auto’s. Door de gedeelde kennis met dealers zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van terugroepingen voor bijvoorbeeld remmen. Wij lichten u dan ook gelijk in als er een mogelijk defect in uw auto zit. Indien dit zo is, zullen wij dit euvel zo spoedig mogelijk voor u verhelpen. U krijgt in die periode een leenauto van ons. De inkoop van onderdelen doen wij gezamenlijk met onze partners. U zult dan ook merken dat u bij ons minder betaalt dan bij onze concurrenten. Omdat wij zo nauw samenwerken met dealers, kunt u van ons een hoge kwaliteit verwachten. Wij werken samen met de bekende regionale dealers bij ons in de buurt. Wij kunnen daardoor ook uitstekende service aan u verlenen. Wij vinden namelijk dat de klant bij ons écht koning is. Transparantie is een kernkwaliteit van ons bedrijf. Communicatie en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. U zult niet voor verassingen komen te staan, de kosten zullen (in de meeste gevallen) hetzelfde zijn als op de offerte.